De ce Public Speaking?

Discursul public și-a avut locul său de cinste în toată istoria omenirii, însă are un rol cu totul special în secolul XXI, secol ce vine cu provocările și oportunitățile sale unice atât pentru viața umană în general, cât și pentru discursul public în particular.

De ce ai nevoie de formare în Public Speaking?

Desigur, nu mai este un secret faptul că în secolul nostru abilitățile de comunicare sunt din ce în ce mai căutate și valorizate. Astfel, o persoană cu abilități în discursul public:

TRAVEL YOUR SPEECH – MODULUL 1

Un training de PUBLIC SPEAKING DINAMIC ȘI INTERACTIV: 30% TEORIE ȘI 70% PRACTICĂ!

TEMATICA TRAININGULUI INCLUDE:

  • DE CE PUBLIC SPEAKING?
  • CUM ÎNVINGEM TEAMA DE A VORBI ÎN PUBLIC?
  • ETAPELE PREGĂTIRII CONȚINUTULUI UNUI DISCURS MEMORABIL,
  • TEHNICI ORATORICE DE BAZĂ,
  • DISCURSUL ȘI EMISFERELE CEREBRALE,
  • DISCURSUL ȘI ARTA CINEMATOGRAFICĂ.

TRAINER: IULIAN GHICA, 20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN ARTA DISCURSULUI PUBLIC (mai multe informații despre TRAINER și despre TEMATICA GENERALĂ a cursurilor de public speaking TRAVEL YOUR SPEECH le găsiți pe www.actumtraining.ro)

CÂND? SÂMBĂTĂ 21 MAI 2022 (interval orar 9:00-13:30).

UNDE?LA IAȘI

COSTUL TRAININGULUI PER PARTICIPANT ESTE DE: 200 DE RON

PENTRU A VĂ ÎNSCRIE REALIZAȚI URMĂTORII PAȘI:

1. Completați acest scurt formular (datele sunt necesare pentru eliberarea facturii și realizarea comunicărilor ulterioare):

TRAVEL YOUR SPEECH – MODULUL 1Despre posibilitatea susținerii ca participant unui scurt discurs în cadrul trainingului pentru a primi feedback (BIFEAZĂ VARIANTA DORITĂ)

i) Doresc să susțin un scurt discurs.ii) Nu doresc acest lucru.iii) Voi decide în cursul trainingului

NOTĂ: Completând acest formular îți dai acceptul ca datele tale personale completate mai sus să fie prelucrate conform legii pentru emiterea facturii în vederea posibilității realizării legale a plății pentru înscrierea la training.
.

Notă: putem elibera factură și pentru persoane juridice. Dacă doriți să plătiți factura prin intermediul unei firme/ asociațiii etc. după ce trimiteți formularul, trimiteți și un email pe adresa office@actumtraining.ro în care să solicitați acest lucru și să scrieți datele de identificare necesare: Nume firmă/CUI/adresă/reprezentant legal.

 

2. După completarea și trimiterea formularului veți primi în termen de 3 zile (pe adresa de email completată în formular) un email cu factura proformă în valoare 200 de ron și veți efectua apoi plata în contul precizat în email.

 

3. Veți primi un email de confirmare a intrării banilor în cont in care veti gasi si factura și ultimele detalii organizatorice. Primirea acestui email confirmă și faptul că ați finalizat înscrierea la training.

Notă: În cazul în care ați finalizat plata, și apare totuși ceva neprevăzut în programul dumneavoastră în ziua trainingului și nu veți putea participa la training, în primul rând vă rugăm să anunțați acest lucru printr-un email către adresa office@actumtraining.ro    În această situație veți putea participa ulterior la același training împreună cu o nouă grupă de cursanți.

 

Pentru orice informație, nu ezitați să ne contactați pe office@actumtraining.ro

                 Vă așteptăm cu drag la training!

                  Echipa Actum Training