A FOST UN TRAINING EXTRAORDINAR. ÎL RECOMAND TUTUROR!

A fost un training extraordinar! Farmecul a constat în faptul că informațiile despre public speaking au fost corelate cu alte informații relevante din domenii conexe: psihologie, leadership, dezvoltare personală, business, literatura universală.

Îl recomand tuturor și îmi doresc să particip și la următoarea etapă a Programului Travel Your Speech!

Valentin B. - Director de Vânzări

MULTE EXERCIȚII, TOATE URMATE DE FEEDBACK!

Trainingul este bine structurat, foarte dinamic și plin de exerciții creative urmate de fiecare dată de un feedback constructiv.

Beniamin C. - Technical Project Manager

AM PUTUT APLICA TOT CE AM ÎNVĂȚAT!

Un conținut excelent, interactiv, cu multe aplicații practice. Am putut aplica toate aspectele teoretice într-un cadru pozitiv ce a oferit susținere și încurajare. Mi-ar place să particip și la urmatoarele traininguri Travel Your Speech.

Irina P. - Scrum Master

M-AM SIMȚIT OM PRINTRE OAMENI!

Informații accesibile și foarte practice atât în domeniul profesional cât și în alte domenii. M-am simțit om printre oameni: am putut fi deschis, am putut vorbi, argumenta, contrazice. De asemenea apreciez că nu s-a abordat doar domeniul competențelor ci și cel al valorilor.

Cătălin C. - Medic

AȘTEPT CU NERĂBDARE URMĂTOARELE TRAININGURI!

Trainingul a fost cu adevărat o călătorie spre un punct culminant. Am mai participat la multe traininguri însă acesta a fost cu adevărat un training în care s-a pus un accent deosebit pe PRACTICĂ: fiecare scurtă secțiune de prezentare a fost urmată de exerciții practice și lucrul în echipă. Aștept cu nerăbdare, și îmi doresc să particip la următoarele două etape ale programului de Public Speaking TRAVEL YOUR SPEECH!

Ștefan M. - Consultant Business

EU ȘTIU CĂ NU ȘTIU NIMIC!

Am fost mai întâi foarte provocat de prima parte a trainingului centrată pe tematica: eu știu că nu știu nimic. Am venit cu gândul că știu multe despre public speaking și că voi învățat doar câteva lucruri noi. Dar nu a fost așa. A fost multă noutate și de la  dorința mea inițială de a vorbi ceva mai bine în public am fost atras către excelența în actul comunicării publice.

Daniel T. - Student la Matematică

UN PAS ENORM ÎN ÎNVINGEREA FRICII DE A VORBI ÎN PUBLIC!

Am venit la training din pricina fricii pe care o resimt în fața unui public. Plec de la training cu un pas enorm în înțelegerea și învingerea fricii de a vorbi în public.

Tedi U. - Inginer

CEA MAI IMPORTANTĂ PARTE A FOST PRACTICA!

În sfârșit am învățat cum să compun un discurs. Eram destul de dezorganizată la acest aspect. Cel mai mult m-a ajutat practica consistentă din cadrul trainingului.

Cristina H. - Elev

O CĂLĂTORIE UNICĂ ȘI MEMORABILĂ!

M-am bucurat si mi-a folosit participarea la acest training de Public speaking, am intalnit oameni minunați cu perspective unice, am avut provocări și oportunități sa imi dezvolt abilitățile de comunicare si sa ies din zona mea de confort. A fost un training foarte bine organizat, cu elemente de noutate utile, cu posibilitatea de a pune în practică cunoștințele asimilate si cel mai important, echipa a transmis continuu susținere, incurajare si incredere. Mulțumesc pentru aceasta experienta de învățare, a fost o călătorie unică și memorabilă!

Camelia A. - Analist IT

NOI SUNTEM PARTE INTEGRANTĂ A PROPRIULUI DISCURS!

Informația clară și bine structurată s-a fundamentat excelent prin aplicațiile practice. Am înțeles și cât de mult este afectat discursul nostru de caracterul și valorile noastre. Noi suntem parte integrantă a propriului discurs.

Daniel C. - Student la medicină

AM SUSȚINUT VREODATĂ UN DISCURS?

Deși am foarte multă experiență în comunicarea publică a fost plăcut surprins de elementele de nouate din cadrul trainingului. Am primit o imensă provocare în drumul spre excelență, și la finalul trainingului m-am întrebat dacă am ținut vreodată cu adevărat un discurs?

Costel G. - Pastor și Doctor în Filosofie

AM ÎNȚELES FUNDAMENTELE DISCURSULUI!

Foarte bine structurat. Pentru mine aproape totul a fost nou. M-a ajutat să pun bazele și fundamentele unui discurs.

Marius R. - Inginer

CURAJ PENTRU SUSȚINEREA UNUI DISCURS!

Foarte multe elemente de noutate. O structură logică prin care am căpătat atât înțelegere cât și curaj în susținerea unui discurs. Teama de comunicarea publică s-a diminuat substanțial.

Andrei L. - Doctorand în Design Industrial

UN TRAINING FOARTE DINAMIC!

Un training foarte dinamic cu multe exerciții pe grupe. Mi-a plăcut mult metafora cu partitura despre interactivitatea dintre cele trei limbaje: verbal, paraverbal și nonverbal. De asemenea elementele de leadership fundamentat pe valori au reprezentat o reală provocare.

Silviu B. - Automation Tester

TRAININGUL MI-A DEPĂȘIT AȘTEPTĂRILE!

Voi rezuma impactul celor două zile de training asupra mea prin două afirmaţii. În primul rând, acum ştiu cum să redactez un discurs, de la primul cuvânt, până la finalul memorabil, atât datorită modului cum ne-au fost transmise informaţiile, cât şi datorită aplicaţiilor practice din cadrul trainingului. În al doilea rând, am conştientizat ce trebuie să imbunătăţesc la mine pentru ca prezentarea discursului să fie de succes.Trainingul mi-a depăşit aşteptările şi de aceea îl recomand tuturor celor care doresc să înveţe, într-un mod practic şi interactiv, cum să vorbească în public.

Adina C. - Masterandă la Drept