TRAININGUL CU CEL MAI MARE IMPACT ASUPRA MEA!

Am participat până acum la foarte multe traininguri, dar acest training a avut cel mai mare impact asupra mea. Voi putea aplica foarte multe lucruri atât în domeniul comunicării cât și în alte aspecte ale vieții. Îl recomand cu mare căldură pentru o îmbunătățire a comunicării în orice domeniu.

Irina B. - Antreprenor

PROVOCARE PENTRU DEPĂȘIREA LIMITELOR!

Trainingul a fost o provocare pentru depășirea limitelor. Partea pedagogică, de relaționare și interacțiune cu publicul a fost aproape de perfecțiune. Mi-ar place să particip și la următoarele traininguri.

Camelia O. - Lector universitar doctor – Pedagogie

AȘTEPTARI MARI, AȘTEPTĂRI ÎMPLINITE!

Am avut așteptări mari de la acest training și acestea mi-au fost împlinite. Multă interacțiune și s-a pus accentul pe lucrul în echipă. După acest training sunt convins că voi putea realiza si mai bine ce mi-am propus, și anume: influențarea în bine a celorlalți prin discurs.

Ioan C. - Medic Primar, Doctor în Științe Medicale și cercetător post-doctoral

O DIRECȚIE CLARĂ DE PERFECȚIONARE!

Am mai exersat până acum discursul public. Acest training însă a sintetizat toți pașii necesari pentru realizarea unui discurs cu impact. De asemenea trainingul mi-a oferit o direcție clară de perfecționare în arta discursului.

Marius C. - Cercetător lingvist, Doctor în Litere

S-A ADRESAT ȘI MINȚII ȘI INIMII!

Mi-a plăcut mult faptul că acest training s-a adresat și minții și inimii. Ideile legate de punerea publicului pe primul loc, de acceptarea temerilor și transformarea acestora într-un mare avantaj pentru vorbitor m-au impresionat în mod deosebit. Pot aplica principiile învățate și în viața de zi cu zi, în relația cu ceilalți.

Silvia C. - Bussines Analist

TIMPUL A TRECUT PREA REPEDE!

Timpul a trecut așa de repede la training, prea repede. Multe informații noi. Multe provocări legate de înțelegerea publicului, de construirea mesajului, dar și unele de finețe cu privire la paraverbal și nonverbal.

Marius C. - Manager IT

ATÂT CÂT E NEVOIE!

Noi oamenii vorbim, și vorbim în public. Cei ce nu-și dezvoltă abilitățile de comunicare își ratează potențialul. Acest training este un intro foarte bun pe acest drum. Este atât cât e nevoie ca apoi să putem noi clădi pas cu pas.

Roxana G. - Conferențiar universitar doctor

A FOST UN TRAINING EXTRAORDINAR. ÎL RECOMAND TUTUROR!

A fost un training extraordinar! Farmecul a constat în faptul că informațiile despre public speaking au fost corelate cu alte informații relevante din domenii conexe: psihologie, leadership, dezvoltare personală, business, literatura universală.

Îl recomand tuturor și îmi doresc să particip și la următoarea etapă a Programului Travel Your Speech!

Valentin B. - Director de Vânzări

MULTE EXERCIȚII, TOATE URMATE DE FEEDBACK!

Trainingul este bine structurat, foarte dinamic și plin de exerciții creative urmate de fiecare dată de un feedback constructiv.

Beniamin C. - Technical Project Manager

AM PUTUT APLICA TOT CE AM ÎNVĂȚAT!

Un conținut excelent, interactiv, cu multe aplicații practice. Am putut aplica toate aspectele teoretice într-un cadru pozitiv ce a oferit susținere și încurajare. Mi-ar place să particip și la urmatoarele traininguri Travel Your Speech.

Irina P. - Scrum Master

M-AM SIMȚIT OM PRINTRE OAMENI!

Informații accesibile și foarte practice atât în domeniul profesional cât și în alte domenii. M-am simțit om printre oameni: am putut fi deschis, am putut vorbi, argumenta, contrazice. De asemenea apreciez că nu s-a abordat doar domeniul competențelor ci și cel al valorilor.

Cătălin C. - Medic

AȘTEPT CU NERĂBDARE URMĂTOARELE TRAININGURI!

Trainingul a fost cu adevărat o călătorie spre un punct culminant. Am mai participat la multe traininguri însă acesta a fost cu adevărat un training în care s-a pus un accent deosebit pe PRACTICĂ: fiecare scurtă secțiune de prezentare a fost urmată de exerciții practice și lucrul în echipă. Aștept cu nerăbdare, și îmi doresc să particip la următoarele două etape ale programului de Public Speaking TRAVEL YOUR SPEECH!

Ștefan M. - Consultant Business

EU ȘTIU CĂ NU ȘTIU NIMIC!

Am fost mai întâi foarte provocat de prima parte a trainingului centrată pe tematica: eu știu că nu știu nimic. Am venit cu gândul că știu multe despre public speaking și că voi învățat doar câteva lucruri noi. Dar nu a fost așa. A fost multă noutate și de la  dorința mea inițială de a vorbi ceva mai bine în public am fost atras către excelența în actul comunicării publice.

Daniel T. - Student la Matematică

UN PAS ENORM ÎN ÎNVINGEREA FRICII DE A VORBI ÎN PUBLIC!

Am venit la training din pricina fricii pe care o resimt în fața unui public. Plec de la training cu un pas enorm în înțelegerea și învingerea fricii de a vorbi în public.

Tedi U. - Inginer

CEA MAI IMPORTANTĂ PARTE A FOST PRACTICA!

În sfârșit am învățat cum să compun un discurs. Eram destul de dezorganizată la acest aspect. Cel mai mult m-a ajutat practica consistentă din cadrul trainingului.

Cristina H. - Elev